6 Temmuz 2012 Cuma

Çarşamba Akşamı Buluşmaları


Merhabalar,

Hayatlarımızda anlamlandırmaya çalıştığımız o kadar çok öğretilmiş/kazanılmış değer ve bilgi var ki, hangisini ne zaman nasıl değerlendireceğimizi ve ne kadar geliştirebileceğimizi kestirmek zor. Okuduğumuz bir kitabın, ya da fikirlerine kulak verdiğimiz birinin anlattıklarıyla, bize vermeye çalıştıklarıyla bizim onlardan aldığımız çok farklı olabilir aynı şekilde bir başkasının aldıkları da bir o kadar farklı olabilir. Peki farklı algılamalara yanlış veya eksik demek ne kadar doğrudur?

Özel İlgi A.Ş.'nin "Kişisel Gelişim" kanadı olarak her Çarşamba akşamı buluşup, önceden belirlediğimiz bir konu hakkında fikirlerimizi paylaştığımız ve tartıştığımız arkadaşlarımızla amacımız, bilgi bombardımanına tutulduğumuz ve bu bilgilerin kafamızda net bir fikir oluşturduğundan emin dahi olamadığımız yaşamımızda bilinen veya öğretilenle yetinmek yerine, bu bilgi yığınını düşünmeye ve geliştirmeye zemin hazırlamak.

Çarşamba akşamlarının sonunda herkesin sonuç olarak kabul ulaştığı fikrini söylediği bu toplantılarda konuştuklarımızı ve sonuçlarımızı bu blog üzerinden sizlerle paylaşıp sizlerin de konu hakkındaki fikirlerinizi öğrenmek istiyoruz.

Yorumlarınızı bekliyoruz.
Merve


2 yorum:

  1. Başka hiç bir yerde bulamadığım, arasam da bulamayacağımı bildiğim bu sosyal ortam ve zengin bilgi paylaşımı fırsatını bana sunduğu için Özel İlgi Aş. ye ve sohbet arkadaşlarıma teşekkürler, çarşamba akşamlarını iple çekiyorum..

    YanıtlaSil
  2. Çarşamba akşamları tüm dostları keyifli sohbetlerimize bekliyoruz.

    YanıtlaSil